Beijing Orient deltok på nr. 1 messe for ledning og kabel i Tyskland

BEIJING ORIENT PENGSHENG TECH CO., LTD. deltok på Wire 2024-utstillingen.Denne begivenheten var planlagt fra 15. til 19. april 2024 på Messe Düsseldorf, Tyskland, og var et must å delta på for fagfolk innen ledningsproduksjon og relatert teknologi.Vi var i hall 15, stand B53.

1

Som mer enn 20 års erfaring i bransjen, vil BEIJING ORIENT vise frem våre siste fremskritt og løsninger iopp casting,kontinuerlig støpingog valse-, tegne- og ekstruderingsmaskineri i kobber, aluminium og legeringer.Vårt team av eksperter var der for å demonstrere vår nyeste teknologi og diskutere hvordan vi kan hjelpe til med å revolusjonere prosessene dine.Glad for å møte våre gamle kunder og ønske våre nye kunder velkommen sammen for å lære om de innovative designene innen kobber, edle metaller og legeringsstøping.

2

The wire: verdens ledende messe for wire & kabel

1500 utstillere fra 60 land presenterer sine innovasjoner for et bredt spekter av krav fra industri og handel på messen nr. 1 for tråd- og kabelindustrien.Møt globale markedsledere og trendsettere fra hele prosesskjeden – fra råvarer til de nyeste maskinene for trådproduksjon og prosessering.

3

Innleggstid: 22. mai 2024