Avansert design av vår stang-nedbrytingsmaskin.

26

Vårt firma Beijing Orient PengSheng Tech.Co., Ltd ble etablert i år 2012. Vi er en spesialisert leverandør av kobber- og aluminiumtrådtrekkemaskiner, inkludert stangnedbrytingsmaskin, flertrådstrekkmaskin, mellomtegnemaskin og fintrekkemaskin etc. Vi er forpliktet til å levere tegning på høyt nivå maskiner til kunder.med 10 års utvikling fikk vi aksept fra mange verdifulle kunder.Kundene våre er lokalisert i mer enn 30 land, inkludert Japan, Korea, Russland, Peru, India, Thailand, Vietnam, Malaysia, Indonesia, Brasil, Egypt, Nigeria og Kenya etc.

27

Stangnedbrytingsmaskin er vårt viktige produkt, og vi har god ytelse med dem på det globale markedet.Avansert design og høy kvalitet på stangnedbrytingsmaskinen vår holder oss konkurransedyktige på markedet.

1. Vi bruker det internasjonale merket Siemens for motor, stasjon, PLS.
2. Vi bruker NSK-lager til alle maskiner.
3. Vi bruker mekanisk tetningskonstruksjon mellom girkasse og tegningskapstanboks.

Tegnekapstan-boksen og girkassen til vår enkeltvals-nedbrytingsmaskin er atskilt.Det er 50 mm mellomrom mellom tegnekapstan-boksen og girkassen. Det er en dekkplate på toppen og siden for 50 mm-gapet.Det er for å hindre at støv eller fremmedlegemer samler seg i gapet.

Bortsett fra utformingen av 50 mm gap, bruker vår sammenbruddsmaskin med én wire stang også den forsterkede tetningen, kasteringen og andre design.De kan unngå at smøremiddelet fra tegnekapstanboksen og oljen i girkassen blandes med god effekt.

28

29

4. Vi bruker indre tank og varmeveksler for annealer.

Det er en innvendig smøremiddeltank i bunnen av annealeren vår.Tanken er en cuboid.Denne tanken vil kobles til en varmeveksler, pumpen vil transportere smøremiddelet fra tanken til varmeveksleren for kjøling.Etter avkjøling vil smøremidlet gå tilbake til annealeren.basert på denne designen, trenger ikke annealeren å utstyre ekstra smøremiddel i bassenget.Det er praktisk å bruke.

30


Innleggstid: Des-01-2022